Info i forbindelse med de nye ejendomsvurderinger.

Som de fleste ved, foregår der hos skattemyndighederne i øjeblikket et stort arbejde med at fastsætte nye ejendomsvurderinger. Nogle har allerede fået deres, og mange andre venter stadig på det.

Inden I modtager den egentlige ejendomsvurdering, får I en såkaldt deklaration fra skattemyndighederne. Den beskriver det grundlag, som ejendomsvurderingen bliver foretaget på, og når man får den, skal man tjekke, at alle oplysninger er korrekte og gøre indsigelser, hvis de ikke er det. Det er der en frist for, så det er en god idé at gennemgå den med det samme.

Deklarationen indeholder bl.a. oplysninger om bygninger, areal og udnyttelsesmuligheder. Man skal selvfølgelig tjekke, at alle oplysningerne er korrekte, men særligt bør man være opmærksom på, hvis man har bolig indenfor den bevarende lokalplan 386, at der er taget højde at det ikke er tilladt at udstykke ejendommen, hvilket gerne skulle fremgå direkte af deklarationen. Det er især det, der har været problemet i forbindelse med nogle af de foreløbige vurderinger, hvor folk har fået nogle helt skæve vurderinger.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vi opdaterer dig på begivenheder og andre events i Troense