Generalforsamling blev afholdt i Sognehuset d.19.marts.

Generalforsamling blev afholdt i Sognehuset d.19.marts.
Troense Beboerforening favner bredt hvad angår målgruppen, det kan ses på kørertøjerne foran sognehuset, lige fra 3-hjulet, til cykel, til rollator😁.
Vi kunne byde velkommen til 4 helt nye bestyrelsesmedlemmer. Diana Bengtsson Jensen fra Eghavevej 33, var allerede begyndt i efteråret, men blev hermed valgt, sammen med Lene Hviid Kristensen fra Grønnegade 36, Nicolaj Madsen fra Gyden 9 og Lotte Theilsø fra Eskærvej 43.
Vi sagde farvel til Camilla Silfverberg og Knud Helles, der begge ikke ønskede at genopstille.
Til Knud blev det til et helt specielt farvel, da han havde været i bestyrelsen i 45 år, hvoraf de 40 år var som formand. Hans store arbejde gennem årene udløste et æresmedlemsbevis, det første af sin slags. Vi takker Knud for hans store arbejde i foreningen, men som han lovede kan vi fremadrettet trække på hans mange års erfaring.
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vi opdaterer dig på begivenheder og andre events i Troense